Et spændende bolig-år

1 år siden |  0 comments  |  Bolig

Er du ligeså spændt på hvordan udviklingen er inden for boligindretning i år 2018, som vi er? I dagens indlæg på Frostrecords, afrunder vi året der er gået og prøver at sætte et par ord på de tendenser vi har oplevet i løbet af de sidste 12 måneder inden for bolig-trends.

Læs med.

Træ: Behøver vi at sige mere? Du er sikkert stødt ind i forskellige træsorter inden for boligindretning i året der er gået. 2017 blev året hvor det naturlige fik sat sine spor. Vi så det det blandt andet i møbelproduktion, hvor danske Hübsch lavede nogle ret interessante produktioner. Udover møbler, blev der også produceret mange flotte nipsgenstande, lige fra lysdekorationer, lamper, figurer m.m. i træ.

Farver: Ikke nok med at de forskellige møbelgenstande tog en drejning i forhold til et naturligt udgangspunkt, blev det også drønpopulært i forhold til farver. Brun, beige og karamellignende farver fik til sidst i året rigtig meget succes – noget man forventer kommer til at fortsætte i år 2018, netop fordi denne naturtrend principielt kan være meget lang endnu.

I princippet startede det hele ud med disse naturgrafiske plakater, man allerede så boomede på markedet i 2016. Grafiske elementer med inspiration fra naturen var den igangsættende faktor.

Velour: Udover træ kom også velour til syne i de danske hjem. Der er efterhånden mange år siden sidst man så dette materiale som noget forbrugerne ville anvende til deres boligindretning. Men sådan er det typisk med trends – de kommer og går – og det samme gjorde velour. Det bliver spændende at se hvor længe vi kommer til at se dette på markedet.

Det er altid interessant når man runder nytår, og skal se hvilen retning boligindretningen bevæger sig i. Det er en branche som er svært at forudsige, eftersom den er dynamisk og efterspørgslen ikke altid kan bestemmes.

Vi prøver at holde os opdateret her på Frostrecords med de seneste trends og tendenser. Spotter du nogle som vi ikke selv er opmærksomme på, er du velkommen til at give os et præg.

Tak fordi du læste med.

EFTERLAD EN KOMMENTAR :

RELATEREDE ARTIKLER :

Få solgt dit hus hurtigt hos en lokal ejendomsmægler!

Et hurtigt hussalg. Det er sikkert den vådeste drøm hos de mange hundredvis af husejere, som har brug for noget luftforandring. Boligmarkedet ændrer sig nærmest fra dag til dag, og derfor kan det være svært at finde den bedste vej til et godt og effe...

Read More...

Sådan forsikrer du dig at dit boligkøb er det rigtige

Det at købe en bolig er for nogle mennesker blandt de største beslutninger i livet, hvorfor den skal tages med omhu. Det første er ikke altid det bedste, hvorfor man aldrig blot skal stille sig tilfreds med den første ”nogenlunde” bolig, man støder p...

Read More...

Victor og Frida tog et bolig lån online til deres første bolig

Victor Andersen og Frida Jensen, som begge er 20 år, har nettet købt deres første bolig sammen. De har været kæreste i snart fire år, lige siden de mødte hinanden i 1. g i gymnasiet, og nu er de flyttet til Aarhus for at studere begge to. Victor Ande...

Read More...