Drop din ’man cave’: Få højtalerne ind i stuen

1 måned siden |  0 comments  |  Tech

De fleste kender til begreber som man cave, slyngelstue, herreværelse og lignende. Desværre er den type af lokationer i hjemmet – særligt hvis hjemmet deles med en kvinde – også blevet synonym for: ”Rummet til alt det vi ikke vil have i stuen”. Det er nærmere betegnet de tunge lædermøbler, spillekonsoller og alt for store højtalere.

Men der er håb, hvis du stadig drømmer om god lyd, når I skal se en film i stuen eller høre yndlingssangen igen og igen.

Introducer din kvinde for pæne højtalere. Simplere bliver det ikke. Og jo, de koster jo nok lidt mere end de store sorte kasser fra elektronikvarehusene – men er det ikke det værd? Din løsning kunne være en B&O højtaler.


Som en moderne møbelklassiker


De findes, som var det mennesker, vi talte om i både store og små, tykke og tynde udgaver – altså højtalerne. Nogle vil endda kunne flytte ind som dekorative elementer på niveau med pyntegenstand og kunst.

Det kunne være en flot højtaler som BeoLab 50. Den messingtonede aluminium og det røgede egetræ bringer varme ind i indretningen sammen med den imponerende lydoplevelse. Samtidig bidrager de bløde, organiske former med et meget kvalificeret bud på en højtaler, der skriger alt andet end bortvisning og indespærring på herreværelset.
Med en let fod og slank silhuet virker BeoLab 50 ikke dominerende i rummet trods sine knap 104 cm i højden, men står tværtimod som sin helt egen tidløse klassiker i et raffineret og moderne design.


Den indbyggede model


Hvis møbelmodellen stadig ikke er til at argumentere inden for hjemmets fire vægge for at sikre den ultimative lydoplevelse, er der jo også den diskrete, indbyggede løsning.
Celestial fra Bang & Olufsen er netop det. Den diskrete men stadig kraftfulde lydoplevelse. Med en indbygget højtaler er mulighederne også tæt på uendelige. Ingen ledninger, ingen møbler i vejen, ingen mistet gulvplads.

Hvis vi holder os til Celestial som eksempel: har vi at gøre med en højkvalitetshøjtaler, som sidder i loftet. Her ligger dine argumenter for installation klart i kategorien ’Fleksibilitet og frihed’.
Lad placeringen være et forhandlingspunkt, hvor du nemt kan få æstetik og funktionalitet til at spille sammen. Med en højtaler stående på gulv eller bord skal retningen være rigtig, og du må ikke blokere lydens naturlige vej ud i rummet. Det er slet ikke bekymringer, som opstår med højtaleren i loftet. For her dirigerer du blot lyden i den rigtige retning i forbindelse med installation.
Og jo, jeg ved, hvad du tænker. Det lyder dyrt, besværligt og som et helt byggeprojekt at få sådan en installeret. Men det er slet ikke så slemt. Højtaleren monteres nemlig med et system af magneter.

Hvad så nu? Har du fået mod på at flytte den store lydoplevelse ud af din mandehule?

EFTERLAD EN KOMMENTAR :

RELATEREDE ARTIKLER :

Løs opgaven på bedste vis

Man kan støde på rigtig mange mærkelige ting her i livet, og man kan ikke være forberedt på alting. Der er nogle ting, som bare opstår pludseligt, og man har ikke lige nogen løsning klar på stående fod. Sådan er det nogle gange. Det kan være svært li...

Read More...

Fra sportstøj til kvalitetsure

Michael Kors er efterhånden ved at have slået sig fast som ét brand man kan forbinde med kvalitet, både på hans design og i dets funktion. Da Michael Kors begyndte at lave ure til kvinder, fik hans kollektioner, naturligvis den samme finesse og detal...

Read More...

Sådan finder du den rette gave til fruen

Der er mange ting, der skal fejres her i livet. Dette kan være fødselsdage, bryllupper og mange andre ting. Der er dog særligt en af disse ting, som vi mænd kan være dårlige til at huske på. Dette er årsdagen med vores hjertes udkårne. Fordi selv om...

Read More...