5 apps til din musikproduktion

1 år siden |  0 comments  |  Tech

Elsker du at lave musik, og er altid i dit kreative hjørne, så lad dig ikke begrænse af, at du ikke sidder i studiet, men brug i stedet din smartphone eller tablet til at optage og indspille dit næste mesterværk eller din næste platinsingle. Frost Records anbefaler her 5 apps, som du kan bruge i din musikproduktion.

Smartphone eller tablet? Hvad skal jeg vælge?


Til trods for, at man i teorien kan indspille musik på hvad som helst, så anbefaler vi, at du vælger din platform nøje, for når først man som musiker er kommet godt i gang med én af nedenstående apps, ja så slipper du dem ikke igen. Og vi må jo også sige, at apple-produkter nok er at foretrække, hvis du er musiker og vant til dette univers. Men er du mere bevendt med Android, så prøv dig frem for økonomien spiller også altid en rolle. Derfor anbefaler vi også, at du sammenligner priser på tablets og ipads, inden du køber.

Godt begyndt på mesterværket


Vi har sjældent set så interessant en app, som Yousician. Yousician lærer dig, via interaktive formler og noder, at spille på instrumenter, du ikke tidligere har kunne spille. Med den seneste teknologi inden for e-learning bruger app'en de bedste tips og tricks og tilpasser læringen til dig, dit niveau og dit behov. Det er smart, hvis man lige sidder og mangler lækre pianoakkorder til sit b-stykke. Smart og nemt, og så koster det ikke alverden.

Ud i garagen og øv


Garageband er en klassiker fra Apple. Stort set alle musikere har på ét eller andet tidspunkt prøvet at indspille lidt musik med Garageband. Det er super smart, netop fordi det er så nemt at komme i gang. I modsætning til programmer som Reason, så koster den enkelte pianolyd ikke en formue, og du kommer hurtigt godt i gang. Vidst du, at Rihanna's Umbrella faktisk er indspillet i Garageband?

Dine digitale trommer


DM1 - The drum machine er en smart app, som erstatter den ofte klodsede og komplekse trommemaskine, som vi kender fra så mange live-koncerter. App'en skifter din ipad om til lige netop den trommemaskine, du ønsker, og det begrænser naturligvis omkostningerne, men giver dig også en stor fleksibilitet i dit live setup.

Synth sendt fra himlen


AniMoog er en smart app til dig der savner det elektroniske i din musik. For hvor klassiske musikere sværger til de oprindelige Moog-synthesizere, så er det stort set umuligt at få fingre i en original, og når der sker, skal der for alvor en stor kassekredit til. Men AniMoog betaler man for de forskellige lyde, og man får lige den sound, du står og mangler.

Pedalbrættet er din iPad


AmpliTube er en smart app. Med en simpel konverter kan du sætte din guitar til din iPad og straks efter har du et pedalbræt, som kun Slash har i virkeligheden. Guitarpedaler og effekter er ofte dyre og de er altid tunge at slæbe rundt på, men med denne app, får du tråd for menneskepenge, og det hele ligger på din iPad.

Men pas nu på, at der ikke trædes for hårdt. For eneste ulempe er, at tablets og iPads ikke holder til stagediving og guitarkast.

EFTERLAD EN KOMMENTAR :

RELATEREDE ARTIKLER :

Sådan finder du den rette gave til fruen

Der er mange ting, der skal fejres her i livet. Dette kan være fødselsdage, bryllupper og mange andre ting. Der er dog særligt en af disse ting, som vi mænd kan være dårlige til at huske på. Dette er årsdagen med vores hjertes udkårne. Fordi selv om...

Read More...

Med et lille forbrug kan du finde det billigste bredbånd

Hvis du er typen, som ikke bruger internettet så meget så kan du med fordel begynde at se dig om efter det billigste bredbånd, som helt sikkert findes til dig derude. Med det billigste bredbånd er du på Hvis du kun har en meget sparsom anvendelse a...

Read More...

Løs opgaven på bedste vis

Man kan støde på rigtig mange mærkelige ting her i livet, og man kan ikke være forberedt på alting. Der er nogle ting, som bare opstår pludseligt, og man har ikke lige nogen løsning klar på stående fod. Sådan er det nogle gange. Det kan være svært li...

Read More...